Zoek

Veilig winkelen gegarandeerd

Veilig winkelen gegarandeerd

Veilig online winkelen is voor Silema Revalidatietechniek van essentieel belang. Daarom is het onze belangrijkste taak ervoor te zorgen dat uw online belevenis bij ons veilig en goed zal verlopen. VEILIG WINKELEN GEGARANDEERD: uw transactie zal bij ons 100% veilig zijn. Onze secure server software (SSL) is de standaard als het gaat om beveiligde en versleutelde transacties. Dit betekent dat niemand ooit toegang kan krijgen tot uw persoonlijke gegevens en dat u zich dus geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw betaling.

Bij het verwerken van betalingen via onze website maken we gebruik van vertrouwde betaalmethodes zoals iDeal en Paypal. Deze methodes zijn hoog beveiligde systemen die een 100% veilige transactie garanderen. We slaan uw transactieinformatie niet op; we sturen u door naar onze partnersite, waar de betaling verder gaat in een beveiligde omgeving. Daarnaast kunt u ook betalen met creditcards van MasterCard en VISA, Maestro, via een bankoverschrijving, Bancontant/Mister Cash (alleen voor Belgische klanten), Giropay (alleen voor Duitse klanten) of kunt u contant afrekenen bij de levering indien u voor de Cash-on-Delivery service kiest.

HOE WERKT HET?

Het is nog nooit zo simpel geweest!

iDEAL   iDeal is het systeem dat u direct doorlinkt naar uw eigen internetbankieren. Dit systeem zorgt ervoor dat u altijd online kunt kopen op een veilige, bekende en makkelijke manier. iDeal is gemakkelijk in gebruik en vergt maar een aantal kleine stappen (aan de kant van de consument):

  • Om te betalen, klikt u op het icoon van iDeal;
  • Nadat u uw bestelling heeft gecontroleerd klikt u op “PAY SECURELY NOW”.
  • Selecteer uw bank uit de lijst. Nu wordt internetbankieren geopend, waarmee u al bekend bent. Nu moet u de voor u ingevulde betalingsinformatie accepteren;
  • Het te betalen bedrag zal van uw rekening afgeschreven worden en naar ons overgemaakt zodra de betaling geaccepteerd is – er is geen kredietrisico;
  • Een aantal seconden nadat u de betaling heeft geaccepteerd, komt de notificatie van succesvol betalen bij ons binnen. We weten dan dat de betaling onderweg is en we kunnen uw bestelling dus al inpakken en opsturen!
paypal new logo   Paypal is een andere manier om te betalen. Ook dit systeem biedt een veilige, makkelijk en snelle manier om uw online bestellingen te betalen. Paypal rekent 3.4% op elke bestelling die gemaakt wordt. Het gebruik van Paypal op www.silema.nl is gratis voor de consument; wij dekken deze kosten voor u. U kunt Visa, MasterCard, Discover en American Express gebruiken via Paypal. Als u betaalt met Paypal, blijft uw transactieinformatie onzichtbaar voor kooplui.
Winkelen met Paypal is snel en gemakkelijk. Als u klaar bent met winkelen en u wilt de producten afrekenen, selecteert u Paypal als betaalmethode. U logt in met uw Paypal-account, controleert uw betaling en verzendgegevens, bevestigt uw bestelling en u bent klaar. U zal terug worden geleid naar www.silema.nl, waar u een bevestigde betaling zal zien staan.

Cod   Cash-on-Delivery (COD): Rekent u liever contant af nadat u uw bestelling ontvangen heeft? Kies dan voor onze COD-service en laat ons weten wat de beste tijd is dat de bestelling afgeleverd kan worden.

visa en master

  Silema biedt de mogelijkheid om snel en veilig te betalen met uw creditcard. U kunt uw bestelling betalen met de volgende creditcards: Visa en Mastercard. MasterCard en Visa zijn de meest gebruikte creditcards in Nederland voor online betalingen.

Om uw gegevens te beschermen vinden alle transacties plaats via een beveiligde SSL-verbinding en zijn deze zodoende beveiligd tegen toegang van derden. Uw kaart wordt belast op het moment van aankoop. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. Met deze garantie bent u beschermd tegen fraude en misbruik op internet.

Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let erop dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

Maestro   Maestro biedt u een beveiligde online betaalmethode. DeMaestro-kaart-acceptatie op het internet is wereldwijd gebaseerd op de klassieke On-SiteTrading Debet MasterCard procedure.

Wanneer uw pinpas het Maestro logo heeft, dan kunt u bij ons ook veilig en eenvoudig betalen met Maestro. Selecteer deze betaalmethode, vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met uw authentificatiemiddel. Betalen met Maestro is extra veilig door de 3D-secure beveiliging (Maestro SecureCode).

Mister Cash   Voor onze Belgische klanten gebruiken wij Bancontact/Mister Cash. Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.

Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren kunnen gebruik maken van MisterCash. U rekent af in uw vertrouwde online betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank!

sofort   Speciaal voor onze klanten in Duitsland is er de mogelijkheid om te betalen via Giropay. Giropay is een online betaalplatform van de Duitse banken. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank.

Het systeem is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking, speciaal ontworpen voor gebruik in een e-commerce-omgeving. Met Giropay kunnen klanten direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Bovendien is een Giropay-betaling een gegarandeerde betaling voor de webwinkelier.

     
     

Scroll naar boven